helaas » pesten 

pesten

Reactie plaatsen:

Dit wordt alleen getoond aan de beheerder(s) van deze website!

Reacties:

19 apr. 2011 11:20:42
jan
dit is een goede site !!!!
:)

 • [27 jan] 18 februari: definitief rapport

  De Onderzoeksraad voor Veiligheid publiceert op woensdag 18 februari het definitieve rapport over de gaswinning in Groningen. Dit heeft de raad dinsdagmiddag laten weten. De definitieve versie werd tot nu toe eind februari of begin maart verwacht.
 • [27 jan] Uiterlijk Bey kost miljoen

  Wie mooi wil zijn, moet pijn in zijn portemonnee lijden. Zangeres Beyoncé geeft naar verluidt een miljoen dollar (!) per jaar uit aan haar 'looks'.


 • [27 jan] Ontbinding Exact kan beginnen

  De aandeelhouders van Exact hebben dinsdag tijdens een buitengewone vergadering ingestemd met alle agendapunten, waaronder de ontbinding van het softwarebedrijf dat wordt overgenomen door de Britse investeerder Apax.


 • [27 jan] Deze 3D-sculpturen hypnotiseren

  Als je deze 3D-sculpturen draait komen ze tot leven. Ze zijn gebaseerd op de Fibonacci Sequence, die van nature in natuurlijke vormen zoals bloemen of schelpen voorkomt.


 • [27 jan] Vechtpartij in ziekenhuis

  Vijf mannen zijn dinsdagmiddag gearresteerd vanwege een vechtpartij in het Hofpoortziekenhuis te Woerden.
 • [27 jan] 2,5 miljoen gebruikers gratis hotspots KPN

  In de eerste helft van 2013 hebben zo’n 2,5 miljoen mensen gebruikgemaakt van de gratis wifi-hotspots van KPN. Dit getal is per abuis bekendgemaakt in een boetebesluit van de Autoriteit Consument en Markt.


 • [27 jan] Ouders vernoemen dochter naar chocopasta

  Gekke namen aan je kind geven lijkt de gewoonste zaak van de wereld. Maar soms wordt er ingegrepen. Een rechter heeft bepaald dat een meisje niet naar een pot chocopasta mag worden vernoemd.
 • [27 jan] Drugskoning verbrandt eigen drugs

  Een bijzondere straf voor een drugskoning uit Hong Kong. Hij werd gepakt in Indonesië en moest daar, samen met zijn bende, zelf zijn drugs verbranden.


 • [27 jan] Vernieuwing bij Holland Festival

  De komende 68e editie van het Holland Festival in Amsterdam heeft enkele nieuwe onderdelen op het programma staan.
 • [27 jan] Briljante ´bieropener´

  Heb je zin in een biertje, maar is er geen opener in de buurt, wat doe je dan? Nou deze man heeft een briljante oplossing.


 • [27 jan] Mourinho wil van frustratie af

  José Mourinho wil vanavond de frustraties van de afgelopen week van zich af zien te schudden. Zijn Chelsea staat in de halve finale van de League Cup tegenover Liverpool. De heenwedstrijd eindigde in 1-1.
 • [27 jan] Rechter hindert tournee Chris Brown

  Chris Brown moet zijn geplande tournee door de Verenigde Staten uitstellen omdat hij van de rechter eerst z'n taakstraf moet voldoen.


 • [27 jan] Vernieuwing bij Holland Festival

  De komende 68e editie van het Holland Festival in Amsterdam heeft enkele nieuwe onderdelen op het programma staan. Zo is er een concertreeks van twaalf uur, is er een openingsfeest met dj's dat live wordt gestreamd en is er een campagne om bedreigde muziekinstrumenten te redden.


 • [27 jan] Vernieuwing bij Holland Festival

  De komende 68e editie van het Holland Festival in Amsterdam heeft enkele nieuwe onderdelen op het programma staan. Zo is er een concertreeks van twaalf uur, is er een openingsfeest met dj's dat live wordt gestreamd en is er een campagne om bedreigde muziekinstrumenten te redden.
 • [27 jan] 140 miljoen aan drugs verbrand

  Een drugskoning uit Hong Kong heeft een bijzondere straf gekregen. Hij werd gepakt in Indonesië en moest daar, samen met zijn bende, zelf zijn drugs verbranden. Dit en meer in het Telegraaf TV Nieuws met Kamran Ullah.


 • [27 jan] Kunstenaar neemt intrek in torentje Bijenkorf

  De Bijenkorf in Amsterdam neemt vandaag voor het eerst het honderd jaar oude torentje in gebruik als kunstenaarsatelier. Maarten Baas mag het spits afbijten en is de eerste die 'Room On The Roof' betrekt.
 • [27 jan] Zo zet je iemand voor paal

  Deze jongens zetten hun vriend vast aan een paal. Zijn benen zitten op zo'n manier in elkaar geweven dat hij niet meer kan opstaan. En hoe kom je dan los?


 • [27 jan] "Nieuwe sportcoupé Mazda komt in 2017"

  In Autovisie Magazine 26 van 2014 schreef Autovisie al dat Mazda graag een vervolg geeft aan de bijzondere RX-7 en RX-8. Welnu, dat gaat ook gebeuren, zo geeft de autobouwer nu aan. In 2017 zal de Japanse autobouwer ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de unieke Cosmo een sportcoupé presenteren.
 • [27 jan] Sneeuwschuiven levensgevaarlijk

  De horrorstorm waar New York zich op moest voorbereiden, viel uitiendelijk reuze mee. En dat zorgt voor kritiek, waren die zware maatregelen nou echt wel nodig. Maar volgens onze correspondent Herman Stam brengt de sneeuw toch gevaar met zich mee.


 • [27 jan] 'Topambtenaren gefêteerd door Ordina'

  Korpschefs van de politie, een officier van justitie en tal van andere topambtenaren van diverse ministeries lieten zich tussen 2005 en 2010 fêteren door ICT-leverancier Ordina. In die periode probeerden medewerkers van Ordina overheidsaanbestedingen te beïnvloeden door ambtenaren gunstig te stemmen met golfpartijen, diners en het bijwonen van sportevenementen als voetbalwedstrijden en het toenmalige Ordina Open-tennistoernooi.